Nordens ledande mässa för plast- och gummiindustrin

Malmömässan: 7- 8 maj 2025

Boksläpp på Plastteknik Nordic

Boksläpp på Plastteknik Nordic

Polymercentrum är stolta över att presentera den senaste boken, En introduktion till Affärsutveckling skriven av Marie Sannes.

Polymercentrum arrangerar kurser och yrkesutbildningar inom polymera material – plast, bioplaster och kompositer. Polymercentrum utför även validering och certifiering av yrkesgrupper och säkerställer på det viset att plastindustrin har rätt kompetens och kartlägger behovet av kompetensutveckling. Rätt kompetens är avgörande för plastindustrins konkurrenskraft.

— Detta boksläpp är ännu en milstolpe i Polymercentrums historia som vi vill dela med branschen. Att boksläppet görs på mässan Plastteknik Nordic den 10-11 maj passar utmärkt då hela branschen är samlade. Boksläppet sker på Scen 1 den 10 maj klockan 15:15! Det bjuds på kaffe och tårta och vi hoppas att många vill kommer hit för en trevlig mingelstund och samtidigt lyssnar till författarens presentation av boken, säger Frida Nilsson, Affärsutvecklare på Polymercentrum.

Boken är en guide för nya ledare eller de som vill utöka sina kunskaper om affärsutveckling. Den täcker allt från kundrelationer och avtal till ledarskap och teknisk utveckling. Genom att ta itu med viktiga ämnen som styrning, hållbarhet och mål kommer bok ge en bred och djupgående förståelse för ledningens roll och uppdrag. Med djupgående kunskap om ämnena samt praktiska exempel och råd, är denna bok en ovärderlig resurs för alla som vill förstå ledningens roll och uppdrag. Boken innehåller också självreflekterande frågor som ger stöd för egen reflektion.

— Vi är väldigt glada över boksläppet på mässan och ser fram emot att välkomna alla inom branschen till mässan den 10–11 maj, säger Mahtab Karimi, Projektledare på Easyfairs.

Under hela mässan kommer Polymercentrum att vara närvarande för att dela mer information om verksamheten och Polymertekniska Institutet. Förutom utbildningar, boksläpp och talartider hittar du Polymercentrum i monter A:07.

Mer om författaren
Marie är mekanikingenjör med mer än 30 års arbetslivserfarenhet inom entreprenörs-, bygg- samt industriverksamhet. Marie har arbetat med mekanikkonstruktion, industriellt underhåll, verksamhetsutveckling, projektledning samt företagsledning och har mer än 10 år inom områden relaterade till plastindustrin. Idag driver Marie sitt eget företag M Sannes AB.

Mer om mässan
Plastteknik Nordic är den självklara mötesplatsen för dig som arbetar som designer, utvecklar eller tillverkar produkter i polymera material. Uppdatera dig på hållbara materiallösningar för framtidens design, produktutveckling och tillverkning. Att besöka mässan är kostnadsfritt för dig inom branschen. Registrera dig via knappen nedan.


Visste du att det är kostnadsfritt att besöka mässan? 

 

Dela inlägget:

Scroll to Top