Nordens ledande mässa för plast- och gummiindustrin

Malmömässan: 7- 8 maj 2025

UTSTÄLLARINFOMATION - FÖRBERED DIG

vanliga frågor

Tisdag 9/5 kl. 08.00-20.00

Torsdag 11/5 kl. 16.00 – 22.00

Onsdag 10/5 09.00 – 17.00
Torsdag 11/5 09.00 – 16.00

Malmö Arena Hotell
Hyllie Boulevard 12, 215 32 Malmö

+46 40 642 04 00,
+46 40 697 17 07

info@malmoarenahotel.com

Länk till bokning; 
Kommer snart

Kul att du är intresserad av att tala på Plastteknik Nordic. Vänligen kontakta Vincent Lind, för att diskutera närmare kring vilket ämne och upplägg ni är intresserade av.

Vincent Lind

M +46 (0)76 105 72 18
vincent.lind@easyfairs.com

Mer information om höjdbyggnation, marknadsföringsmaterial och mycket mer hittar du i webbportalen MyEasyfairs

Ni registrerar er monterpersonal via My Easyfairs. All monterpersonal måste ha utställarkort på mässan. Så här går du till väga:
 1. Logga in på My Easyfairs med det login som du fick när du bokade en monter på mässan.
 2. Klicka på ”Hantera monter” på den aktuella mässan.
 3. Gå in under fliken ”Förbered din monter”.
 4. Klicka på ”Registrera din personal” under avsnittet ”Monterpersonal”.
 5. Klicka på ”Registrera din personal” i den nya vyn.
 6. Du kommer nu skickas vidare till ett nytt fönster.
 7. Klicka på ”Personnel” (den andra fliken högst upp på sidan i det blåa fältet) om du inte hamnat där automatiskt.
 8. Klicka på ”+ new” och lägg till monterpersonalens uppgifter. Klicka på ”Next”.
 9. Personen får nu ett mejl med sitt utställarkort till den mejladressen du angav.
 10. Ta med utställarkortet till mässan för en snabbare och smidigare entré.

HITTA TILL PLASTTEKNIK NORDIC

MALMÖMÄSSAN

Mässgatan 6
21532 Malmö

SAMLA LEADS DIGITALT - SMART BADGE & VISIT CONNECT

Vad är smart badge?

Smart Badge förvandlar dina besökare till kvalificerade leads!
Som utställare får du under inflyttningen en eller flera smart badge- läsare (beroende på vilket EasyGo-paket ni valt) att sätta synligt i montern. Läsaren är en trådlös sensor och när besökarna touchar läsaren med sin Smart Badge, då har ni en lead!

1. Besökaren visare sitt intresse genom att toucha läsare och får i slutet av mässdagen ett sammanfattande mail med de smart badge-läsare som touchats. I det sammanfattande mailet, där vill ni vara! Den informationen som besökaren ser i detta mail det är den informationen ni lagt upp på My Easyfairs. Så förbered er väl, lägg upp företagsbeskrivning, produkter/tjänster, nyheter och jobbannonser på My Easyfairs.

2. Efter mässan kommer du som utställare kunna gå in på My Easyfairs och exportera listan med kontaktinformation till alla besökare som touchat er läsare och resultatet är; Varma leads

Om du har ett GoLeads- paket ingår 1 smart badge-läsare. I GoPlus-paket ingår 2 läsare och i  GoPremium  3 läsare till sin monter. 

 

Vad är visit connect?

Samla in kontaktuppgifter! För dig med GoLeads, GoPlus och GoPremium.

Med appen Visit Connect kan du scanna information om besökarna som besöker din monter, helt enkelt genom att scanna QR-koden på deras Smart Badge. Detta underlättar i din uppföljning efter mässan och ser till att du inte tappar bort viktiga visitkort eller kontaktuppgifter.

Finns det hjälpmedel för att komma igång?

Vi har samlat all relevant fakta och information i en guide som du som utställare hittar på My Easyfairs » MyEasyfairs

Mer information om hur du som utställare använder smart badge- läsaren på plats och hur besökaren använder den för att visa sitt intresse hittar du i webbportalen My Easyfairs » MyEasyfairs

Vi garanterar din synlighet ut mot hela nordiska plast- gummiindustrin

hur marknadsför vi mässan?

Vi finns här för er och hjälper till med allt från marknadsföringsmaterial och digitala utskick till anpassade inbjudningar till era kunder och nätverk. Vi marknadsför er medverkan och ert varumärke. Vi lägger gärna upp era gästartiklar, nyheter och aktiviteter på vår hemsida, i nyhetsbrev och sociala medier. Vi arbetar bland annat med:

 • Samarbeten med branschföreningar och magasin
 • Digital annonsering
 • Sociala medier
 • Nyhetsbrev
 • Utskick av personlig inbjudan via post
 • Utskick av digital inbjudan
 • Telemarketing
 • Inbjudan och information via partners, sponsorer och utställare

Vill du vara med i våra kanaler? Eller behöver du marknadsföringsmaterial? Kontakta casper.norberg@easyfairs.com eller vincent.lind@easyfairs.com

marknadsföring tillsammans

Som utställare och partner räknar vi med att ni maximerar möjligheterna som denna mässa skapar genom att bjuda in besökare och sprida ordet om Plastteknik Nordic i era kanaler och nätverk. En inbjudan från en välkänd part får såklart bättre respons! 

 • Bjud in era kunder och nätverk.
 • Sprid er medverkan på sociala medier.
 • Använd er personliga inbjudningslänk för digital inbjudan.
 • Bli publicerad; lyft en aktuell frågeställning, hett ämne eller ett spännande case på vår hemsida, nyhetsbrev och sociala medier. Skriv ett redaktionellt inlägg om max en A4 och skicka in till oss. Författare och företag står som tydlig avsändare samt länkad. Maila det till casper.norberg@easyfairs.com eller vincent.lind@easyfairs.com

Er digitala portal för hela deltagandet!

75 % av mässans besökare planerar sitt besök via mässans hemsida. I My Easyfairs, som är er egen sida på vår hemsida, kan du som utställare presentera ert företag och era produkter, lägga upp produktnyheter, pressreleaser samt ha er webbadress synlig för alla besökare. Informationen syns sedan i utställarkatalogen som ligger under ”Utställare & Produkter”.

Denna tjänst är helt kostnadsfri så se till att utnyttja den. På plats på mässan kan besökarna scanna information om er via era smart badges. Informationen om er hämtas från ert My Easyfairs så se till att fylla på med produkter, företagsinformation och innovationer!

I samband med att ni bokade er monter fick ni ett mail från ”My EasyFairs” med en länk rakt in i systemet med uppmaningen att bekräfta er e-postadress samt välja lösenord. 
Din E-postadressen är ditt användarnamn. Har du glömt ditt lösenord? Välj ”Glömt lösenord” så får du ett nytt!

Säkra möten
din säkerhet- vårt fokus!
Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin. Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer.
 
Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär. Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.
 
Var uppmärksam

Se upp för falska leverantörer av databaser och liknande bedrägerier!

Vi på Easyfairs vill uppmärksamma er på att det cirkulerar e-postmeddelanden med oönskade och bedrägliga erbjudanden om databaser och andra “tjänster”.

Om du erhåller ett sådant erbjudande är det rent bedrägeri och kommer inte från Easyfairs. Easyfairs säljer aldrig besökardata till tredje part.

Databaserna från dessa företag är för det mesta antingen felaktiga, ofullständiga, av dålig kvalitet eller till och med falska och / eller har samlats in eller skaffats i strid med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

All användning av namnet Easyfairs eller Plastteknik Nordic som dessa företag använder är utan vårt tillstånd och olagligt.

Vänligen svara inte på dessa e-postmeddelanden. Du bör under inga omständigheter göra några betalningar till företagen bakom dem.

Vänligen informera Easyfairs om du får sådana erbjudanden så att vi kan varna andra.

Sanna Tidflo

Sanna
Tidflo

Sales Executive

Kontakta Sanna om du vill ställa ut eller om du redan är utställare och har frågor.

Scroll to Top