Malmömässan: 7- 8 maj 2025

Med plasten i fokus

Plastteknik Nordic är mässan som lyfter fördelarna med plast och gummiindustrin och balanserar upp den stundtals negativa bilden av materialet. Produkter och konstruktioner av plast bidrar på många sätt till ett hållbart samhälle genom energibesparingar, minskat koldioxidutsläpp, matsvinn och eftersom det är så lätt att återvinna, också till ett cirkulärt flöde. Under två heldagar samlar vi branschen under ett och samma tak där du kan lära dig mer om vad som utmärker plast som material, dess egenskaper, tillverkningsmetoder samt vilka miljöeffekter det för med sig. Dessutom riktar vi extra mycket uppmärksamhet kring vad som görs för att öka återvinningen i samhället för att skapa hållbarhet i framtidens polymera material.

shutterstock_1226730610
Svensk Miljöbas

Hållbarhet i fokus

Easyfairs Nordic AB har arbetat systematiskt med miljö- och hållbarhetsfrågor i många år. Sedan januari 2023 är Easyfairs diplomerade enligt den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas. På Plastteknik Nordic är hållbarhet i fokus, något som märks i både seminarieprogram, bland våra utställande leverantörer och från oss som arrangör. När du som utställare, partner och besökare deltog på Plastteknik Nordic 2023 var du med i arbetet att hållbarhetsanpassa och miljödiplomera detta event. Ett stort steg i vårt hållbarhetsarbete som prioriteras i företaget.

13:e upplagan arrangeras 2025

Mässan har under många år arrangerats på Malmömässan i Malmö som en “vartannat års-mässa”. Nu ser Plastteknik Nordic fram emot att anordna den 13:e upplagan i maj 2025. Platsen för mässan är noga utvald och placerad i södra Sverige för att lättare kunna skapa ett gemensam nordiskt Nej evenemang med närhet till resten av Europa. Under två heldagar cirkulerar du i en hall full med innovativa utställare, spännande seminarieprogram samt andra engagerade aktiviteter. Allt med betoning på det senaste inom teknik, produkter och trender. 

Den 7–8 maj 2025 är du välkommen att besöka Plastteknik Nordic.
Vi ses där!            

Scroll to Top