Malmömässan: 7- 8 maj 2025

Generell info

Onsdag 7 maj kl. 09.00- 17:00
Torsdag 8 maj kl. 09.00-16.00

Malmömässan
Mässgatan 6
215 32 Malmö 

Du hittar boendealternativ här.

Med tåg
Hyllie station har en unik tillgänglighet i hela Öresundsregionen. Med Citytunneln ligger Copenhagen Airport bara 12 minuters tågresa bort. Till Triangeln tar tåget 3 minuter och till Malmö Central är restiden 6 minuter. Med täta avgångar, dygnet runt, stannar både Pågatåg och Öresundståg vid Hyllie Station, som har uppgångar direkt till Stationstorget som ligger cirka 300 meter från Malmömässan.

Med buss
Lokala busslinjer 6, 8 och 33 går till Hyllie. Linje 6 har även en hållplatsen ”Hyllie vattenpark” vid Malmömässan. De gula regionbussarna stannar vid Hyllie Stationstorg, bland annat linje 346 från Trelleborg och linje 170 från Lund.

Med flyg
Flyger du till Köpenhamn åker du snabbt och enkelt Öresundstågen direkt från Copenhagen Airport på endast 11 minuter. Stationen heter Malmö Hyllie och är det första stoppet i Sverige.

Från Malmö Airport Sturup tar du dig till Malmömässan med bil eller taxi på ca 30 minuter. Flygbussar går in till centrum där du kan ta buss eller citytunneln vidare till Malmömässan.

Med bil
Malmömässan ligger belägen vid Inre Ringvägen i Hyllie. I området finns över 3000 parkeringsplatser och även laddstationer för elbilar. Mer information om parkering finner ni på PMalmös hemsida www.pmalmo.se

På plats

Bevakad garderob finns på plats på mässan.

Malmömässan ligger belägen vid Inre Ringvägen i Hyllie. I området finns över 3000 parkeringsplatser och även laddstationer för elbilar. Mer information om parkering finner ni på PMalmös hemsida www.pmalmo.se

Husdjur får inte följa med in på Malmömässan. Det gäller dock inte ledarhundar.

På Malmömässan finns två restauranger, Restaurang Cloud och Restaurang Forest, i direkt anslutning till konferensavdelning och mässhall.

Entrébiljett

Nej, entrén till mässan är gratis för dig inom branschen. Seminarierna på våra öppna scener i mässhallen är också kostnadsfria, men notera att vissa utbildningar och fördjupningsseminarier kräver föranmälan och kan vara avgiftsbelagda.

Om du har skrivit in felaktiga kontaktuppgifter kontaktar du casper.norberg@easyfairs.com så ändrar vi detta åt dig.

Din biljett skickas till din e-mail vid bokningstillfället. Om du inte hittar din biljett kan du maila casper.norberg@easyfairs.com så skickar vi om din biljett till dig.

Det betyder att alla besökare får en så kallad SmartBadge som namnbricka. Den är utrustad med ett chip som gör att besökare och utställare kan utbyta information genom att besökaren scannar av läsarna som sitter i utställarnas montrar. Efter mässans slut får du som besökare ett mail med sammanställning av ditt besök. Lätt, enkelt, digitalt! 

Program

När mässan börjar närma sig kommer det publiceras seminarieprogram här på hemsidan. 

Nej, du behöver inte anmäla dig till föreläsningar. Dock kan det krävas föranmälan till vissa utbildningar och fördjupningsseminarier. Samtliga öppna seminarier är kostnadsfria.

Hitta till oss

MALMÖMÄSSAN

Mässgatan 6
21532 Malmö

Scroll to Top