Plastteknik Nordic

Det är här du gör affärer!

Träffa beslutsfattare, befintliga kunder och drömprospekts i aktiv inköpsfas när branschen möts på Nordiska polymerindustrins mest etablerade event. Plastteknik Nordic kommer tillbaka till Malmömässan 2023 för att återigen samla plast- och gummiindustrin under ett tak för att göra affärer!

"Vår första mässa för Ecorub, genslaget är fantastiskt! Vi har gjort affärer på mässgolvet i dag och vi kommer boka 2023 med en större monter."
"Jag är supernöjd! Bra kvalité på besökarna. Jag är helt övertygad om att man skall vara med och synas på Plastteknik Nordic."
"Plastteknik Nordic är bästa mässan i Sverige för plastbranchen, för den är väldigt nischad med rätt besökare."
bild_hemsidan

Unik mötesplats för branschen

Plastteknik Nordic är den enda mötesplatsen i Norden som samlar polymerindustrins värdekjedjor samtidigt och ger en unik plattform för kunskapsutbyte och visionär samverkan. Tillsammans med vårt Advisory board med experter från nordisk plastindustri utvecklas en attraktiv mötesplats med rätt utställare och seminarier som lockar rätt besökare!

Tidseffektivt- och kostnadseffektivt deltagande

Vi vet att mässor är intensiva. Därför erbjuder Easyfairs alla utställare färdigbyggda monter- och marknadsföringspaket. Detta gör er upplevelse tids- och kostnadseffektiv, då ni inte behöver tänka på att bygga upp och riva ner montrar. Ni behöver inte heller hitta på marknadsföringsmaterial
det fixar vi åt er!

EasyGo - Digital exponering och mätbara ROI

Plastteknik Nordic erbjuder flertal digitala lösningar som gör det enkelt för dig som utställare att samla leads både innan, under och efter deltagandet. Detta betyder att du kan fokusera på det viktigaste – skapa långsiktiga kundrelationer genom det fysiska mötet på plats.

Vill ni delta på Plastteknik Nordic 2023?

Boka er monter eller extra exponering på mässan i formuläret nedan. Fyll i formuläret så återkommer vi till er inom kort. 

Scroll to Top