Plastteknik Nordic

Det är här du gör affärer!

Träffa beslutsfattare, befintliga kunder och drömprospekts i aktiv inköpsfas när branschen möts på nordiska polymerindustrins mest etablerade event. Plastteknik Nordic kommer tillbaka till Malmömässan 2023 för att återigen samla plast- och gummiindustrin under ett tak för att göra affärer!

Spana in hallkartan och hitta din
drömplacering idag!

"Vår första mässa för Ecorub, genomslaget är fantastiskt! Vi har gjort affärer på mässgolvet i dag och vi kommer boka 2023 med en större monter."
"Jag är supernöjd! Bra kvalité på besökarna. Jag är helt övertygad om att man skall vara med och synas på Plastteknik Nordic."
"Plastteknik Nordic är bästa mässan i Sverige för plastbranschen, för den är väldigt nischad med rätt besökare."
bild_hemsidan

Unik mötesplats för branschen

Plastteknik Nordic är den enda mötesplatsen i Norden som samlar polymerindustrins värdekedjor samtidigt och ger en unik plattform för kunskapsutbyte och visionär samverkan. Tillsammans med vårt Advisory board med experter från nordisk plastindustri utvecklas en attraktiv mötesplats med rätt utställare och seminarier som lockar rätt besökare!

Tidseffektivt- och kostnadseffektivt deltagande

Vi vet att mässor är intensiva. Därför erbjuder Easyfairs alla utställare färdigbyggda monter- och marknadsföringspaket. Detta gör er upplevelse tids- och kostnadseffektiv, då ni inte behöver tänka på att bygga upp och riva ner montrar. Ni behöver inte heller hitta på marknadsföringsmaterial
det fixar vi åt er!

EasyGo - Digital exponering och mätbara ROI

Plastteknik Nordic erbjuder flertal digitala lösningar som gör det enkelt för dig som utställare att samla leads både innan, under och efter deltagandet. Detta betyder att du kan fokusera på det viktigaste – skapa långsiktiga kundrelationer genom det fysiska mötet på plats.

Ställ ut på Plastteknik Nordic

Innovationer & ny teknik

Ny teknik och nya produktionsmetoder är en viktig del av plastindustrins framtid. På Plastteknik Nordic kan du alltid förvänta dig att bli uppdaterad på det senaste inom branschen. Träffa Nordens bredaste utbud av utställare och ta del av ett välavvägt och innovativt scenprogram.

Cirkulär ekonomi

Hållbarhet & cirkulär ekonomi

Branschen utvecklas och nu kan många polymera material återvinnas kemiskt, mekaniskt eller termiskt. På Plastteknik Nordic vill vi förse besökaren med kunskap om fördelarna med polymera material, plastens cirkulära möjligheter samt informera om nya regler och riktlinjer för att göra industrin mer hållbar.

Plastens roll i samhället

Plastens roll i samhällsdebatten

Plast är ett fantastiskt samhällsviktigt material när det produceras, används och återvinns på rätt sätt. Som Nordens ledande mötesplats för branschen vill vi hjälpa till att skapa en mer nyanserad bild av plast- och polymera material i samhällsdebatten. Plastprodukter gör skillnad i våra liv och gör många saker enklare – utan plast hade vi inte kunnat producera vindkraftverk, solceller, sjukhusmaterial och mycket mer.

Vill ni delta på Plastteknik Nordic 2023?

Boka er monter eller extra exponering på mässan i formuläret nedan. Fyll i formuläret så återkommer vi till er inom kort. 

Scroll to Top