Malmömässan: 7- 8 maj 2025

MONTERPAKET

Vi ger dig ett komplett monterpaket med allt du behöver. Oavsett vilken monterstorlek du väljer, är den byggd och redo när du anländer. Det är bara att dyka upp på Malmömässan och börja göra affärer!

Standardmonter

Vår standardmonter är den vanligaste monterlösningen på mässgolvet. Här kan du välja på storlekar mellan 4 kvm upp till 36 kvm.

stand Plastteknik

Golvyta
Vita väggar
Matta
1 eluttag 230 V
1 spotlight per 4 kvm
Ståbord
2 barstolar
Städning

XL-monter

Vår XL-monter är för företag som vill ha det lilla extra. XL-montrar är från 36 kvm och uppåt.

XL Plastteknik

Golvyta
Vita väggar
Matta
1 eluttag 230 V
1 spotlight per 4 kvm
1 ståbord
2 barstolar
1 Disk 
1 förråd
Städning

Spana in hallkartan och hitta din
drömplacering idag!

easygo_logo_plasttekniknordic

EasyGo

Upptäck de skräddarsydda marknadsföringspaket som EasyGo erbjuder, de är utformade för att öka din synlighet både online inför mässan och på plats under evenemanget. Med EasyGo får du inte bara digital exponering för att attrahera besökare till din monter i förväg, utan också en imponerande närvaro på mässgolvet för att säkerställa att dina budskap når rätt målgrupper och potentiella kunder.

En utställare 2023 samlade 200 nya leads på 2 dagar – Det kallar vi kostnadseffektivt!

För mer information om EasyGo och de olika paketen, klicka nedan:

EXTRA EXPO - Se till att synas på mässan!

Plastteknik Nordic är en perfekt mötesplats om du vill placera ditt företag top of mind hos beslutfattare. Kontakta oss så kan vi prata om vilka möjligheter det finns på mässan. Tillsammans kan vi skapa ett skräddarsytt paket med allt från att sponsra en scen till nätverksträffar, konferenser, roll up i entrén,  branding på plats och mycket mer. 

Vill ni delta på Plastteknik Nordic 2025?

Boka er monter eller extra exponering på mässan i formuläret nedan. Fyll i formuläret så återkommer vi till er inom kort. 

Scroll to Top