Besök Oss!

På Plastteknik Nordic kan du på ett mycket effektivt sätt scanna av marknaden för att hitta nya leverantörer, nätverka och utöka din kunskapsbank på en mängd intressanta seminarier. Bland utställarna hittar du företag som sedan länge är etablerade i branschen såväl som innovativa startups.

Plastteknik Nordic är mötesplatsen för dig som arbetar antingen inom plast- och gummibearbetningsindustrin alternativt en helt annan bransch men med ett ansvar för material, design och utveckling. På plats kan du utforska framtida material och tillverkningsmöjligheter och dessutom hitta nya eller värna om befintliga leverantörer. Samlat under ett och samma tak på Plastteknik Nordic hittar du även de senaste produktnyhterna och tjänsterna på marknaden. 

Allt detta under två effektiva mässdagar, helt kostnadsfritt på Malmömässan i maj 2023!

Plastteknik Nordic Mässa

Med anledning av presskonferensen 17 november angående vaccinationsbevis. Mässor fick 1 juli 2021 en egen kategori i begränsningsförordningen (2021:8) utifrån vår förmåga att implementera tillräckliga smittskyddsåtgärder. Mässverksamhet omfattas därför inte av det nuvarande förslaget om vaccinationsbevis. Vi för en dialog med berörda myndigheter om hur mässor eventuellt kommer påverkas i övrigt.

Easyfairs har sedan tidigare uppdaterade rutiner, Covid-19 certifieringar och arbetssätt för att skapa en trygg miljö för dig som deltar på våra mässor och arrangemang. Vi står redo att välkomna Er till våra kommande mässor. För mer information om vårt säkerhets- och hygienrutiner, läs mer här https://www.malmomassan.se/din-sakerhet-vart-fokus/

Upplev det här på Plastteknik Nordic 2023

Monter- Plastteknik Nordic

En unik mötesplats

Plastteknik Nordic är den enda mötesplatsen i Norden som samlar hela plastens värdekedja på ett och samma ställe. Därför har mässan också blivit en unik plattform för affärer, kunskapsutbyte och visionär samverkan.

Bredda ditt nätverk

Träffa dina yrkeskollegor och bredda ditt nätverk genom att delta på de aktiviteter och mingel som mässan erbjuder. Allt är självklart helt kostnadsfritt.

Oväntade inköpsmöjligheter

Överraskas av nyheterna hos bolag du inte annars hade hittat, tack vare det breda utställarspektrumet.

SENASTE NYTT

Ta del av de senaste innovationerna, både från välkända leverantörer och innovativa start-ups från hela Norden. Experter ifrån hela värdekedjan är på plats och vill prata med dig!

Gör affärer på plats
utbildningar
kompetensutveckling

Vad smakar bättre än gratis? Hos oss på Plastteknik Nordic får du möjlighet att ta del av vårat både spännande och lärorika seminarieprogram helt kostnadsfritt! Under mässans två dagar fylls våra öppna scener med inflytelserika nationella och internationella talare vars föreläsningar har stark förankring i plast och- gummibranschen. 

[DOLD SEKTION - ÖPPNA NÄRMARE MÄSSAN]

Utdrag från årets seminarieprogram:

Ta reda på mer

Om Oss

Lär dig mer om oss på Plastteknik Nordic här

Advisory Board

På Plastteknik Nordic arbetar vi tätt tillsammans med representanter från branschen

Nyheter

Håll dig uppdaterad på det allra senaste om Plastteknik Nordic
Scroll to Top