Upptäck mötesplatsen för framtida material och tillverkningsmöjligheter

På Plastteknik Nordic kan du på ett mycket effektivt sätt scanna av marknaden för att hitta nya leverantörer, nätverka och utöka din kunskapsbank på en mängd intressanta seminarier. Bland utställarna hittar du företag som sedan länge är etablerade i branschen såväl som innovativa startups.

Plastteknik Nordic är mötesplatsen för dig som arbetar antingen inom plast- och gummibearbetningsindustrin alternativt en helt annan bransch men med ett ansvar för material, design och utveckling. På plats kan du utforska framtida material och tillverkningsmöjligheter och dessutom hitta nya eller värna om befintliga leverantörer. Samlat under ett och samma tak på Plastteknik Nordic hittar du de senaste produktnyhterna och tjänsterna på marknaden. Passa även på att inspireras av vårt intressanta seminarieprogram, helt utan kostnad!

Allt detta under två intensiva mässdagar på Malmömässan i december!

Upplev det här på Plastteknik Nordic 2021

En unik mötesplats

Plastteknik Nordic är den enda mötesplatsen i Norden som samlar hela plastens värdekedja på ett och samma ställe. Därför har mässan också blivit en unik plattform för affärer, kunskapsutbyte och visionär samverkan.

Bredda ditt nätverk

Träffa dina yrkeskollegor och bredda ditt nätverk genom att delta på de aktiviteter och mingel som mässan erbjuder. Allt är självklart helt kostnadsfritt.

Oväntade inköpsmöjligheter

Överraskas av nyheterna hos bolag du inte annars hade hittat, tack vare det breda utställarspektrumet.

SENASTE NYTT

Ta del av de senaste innovationerna, både från välkända leverantörer och innovativa start-ups från hela Norden. Experter ifrån hela värdekedjan är på plats och vill prata med dig!

Gör affärer på plats
utbildningar

kompetensutveckling

Vad smakar bättre än gratis? Hos oss på Plastteknik Nordic får du möjlighet att ta del av vårat både spännande och lärorika seminarieprogram helt kostnadsfritt! Under mässans två dagar fylls våra öppna scener med inflytelserika nationella och internationella talare vars föreläsningar har stark förankring i plast och- gummibranschen. 

[DOLD SEKTION - ÖPPNA NÄRMARE MÄSSAN]

Utdrag från årets seminarieprogram:

Ta reda på mer

Om Oss

Lär dig mer om oss på Plastteknik Nordic här

Advisory Board

På Plastteknik Nordic arbetar vi tätt tillsammans med representanter från branschen

Nyheter

Håll dig uppdaterad på det allra senaste om Plastteknik Nordic
Scroll to Top