Nordens ledande mässa för plast- och gummiindustrin

Malmömässan: 7- 8 maj 2025

Ignite Sweden driver innovation på Plastteknik Nordic

Ignite Sweden driver innovation på Plastteknik Nordic

På Plastteknik Nordic har ni chansen att träffa ett tiotal startups med innovationer för ökad cirkularitet av plast. Startupsen kommer finnas tillgängliga i Future Area, synas i ett pitchevent kl. 14.15 onsdagen den 10e maj samt vara del av en workshop för ökad cirkularitet på torsdagen 11e maj kl. 10-12 i sal K1.

Målet är att synliggöra startups med lösningar för en mer hållbar värdekedja av plast för aktörer inom branschen samt att skapa en mötesplats med möjlighet att tillsammans utforska möjligheterna att samarbeta för ökad cirkularitet.

Det är möjligt att föranmäla sig till workshopen och då få några förhandstips på följande länk, men det kommer också vara möjligt att dyka upp på plats.

Workshopen är en del av omställningslyftet som syftar till att stötta små och medelstora företag i deras hållbarhetsarbete och påskynda omställningen bland dessa företag. Det är Ignite Sweden och SISP som driver detta delprojekt och arbetar aktivt inom innovationsstödsystemet i Sverige.

Omställninglyftet är en gemensam satsning från Tillväxtverket, RISE, SISP, EnergikontorenSverige, IUC, IVL och SuPr som delfinansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF).


Visste du att det är kostnadsfritt att besöka mässan? 

 

Dela inlägget:

Scroll to Top