Ecorub ställer ut på Plastteknik Nordic i december

Ecorub Utställare

Ecorub ställer ut på Plastteknik Nordic i december

EcoRub är ett greentech-bolag som producerar återvunna pellets designade för formsprutning, strängsprutning och kalandrering. Bolagets återvunna material utvecklas och produceras med materialegenskaper som inrymmer material med gummits elasticitet till styvheten hos hårda plaster. Ecorub är en producent av återvunnet plast- och gummimaterial som möjliggör återvunna alternativ för den cirkulära ekonomin. Den 1–2 december ställer de ut hos oss på Plastteknik Nordic för allra första gången.

För alla som arbetar med produkter av jungfruplast eller EPDM och vill ta ett kliv i deras hållbarhetsarbete erbjuder Ecorub TPRR®. TPRR® är ett material som till största del består återvunna materialkomponenter och kombinerar plastens produktionsfördelar med gummits ökade livslängd och tålighet. Ta chansen att utforska alla möjligheter med TPRR® i Ecorubs monter i december!

Varmt välkomna!

Scroll to Top