Nordens ledande mässa för plast- och gummiindustrin

Malmömässan: 7- 8 maj 2025

Busch Vakuumteknik AB

Busch Vakuumteknik AB

Om oss

Busch Vakumpumpar och Systems är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, fläktar och kompressorer. Vårt produktutbud omfattar lösningar för vakuum- och övertrycksteknik inom alla industrisegment.

Busch har världens största urval inom industriell vakuumteknik. Vi kan dra fördel av mer än 50 års erfarenhet från tillverkning av vakuumpumpar och lågtryckspumpar.

Vårt företag grundades 1963. Med 60 dotterföretag i 42 länder och försäljningsrepresentanter i fler än 30 länder kan vi ge goda råd och praktisk support till våra kunder på plats.

Alla våra produkter finns tillgängliga med olika tillval och avancerade finesser för att passa ett stort urval av tillämpningar så att våra kunder kan dra fördel av den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen. Vi utvärderar ständigt våra aktiviteter i syfte att vidmakthålla högsta standard och vi fortsätter att utveckla nyskapande teknologi som definierar framtiden vad gäller tillämpningar inom vakuumsystem.

Vårt huvudkontor är beläget i Maulburg (Tyskland), där vår tyska huvudfabrik ligger. Maulburg är också hemvist för vår tyska försäljningsorganisation. Busch har även produktionsanläggningar i Schweiz, Storbritannien, Tjeckien, Korea och USA. Busch-gruppen är ett familjeägt företag som leds av familjen Busch.

Buschs arbetsstyrka med fler än 3 000 anställda i hela världen innefattar många specialister inom kemi, mekanik och service. Med vårt globala servicenätverk erbjuder vi våra kunder strömlinjeformad service inom vakuumpumpar och vakuumsystem. Buschs servicetekniker och ingenjörer konstruerar och underhåller vakuumsystem i jordens alla hörn och inom många industrisegment – från oljeutvinning till havs i Arktiska havet till livsmedelsförpackning i Patagonien.

Våra fabriker använder det senaste inom tillverkningsteknik, maskiner och utrustning. Våra kvalitetsstyrningsprocedurer överträffar DIN EN ISO 9001-kraven och ger alla nödvändiga certifieringar för att möta de specifika kraven från alla våra kunder.

Nyheter

Sju sätt att reducera produktionstopp

Driftstörningar i tillverkningen är en av de största riskerna inom tillverkningsindustrin. Från fel på utrustningen till brist på råmaterial – alla driftstörningar i tillverkningen kan leda till stora förluster när det gäller intäkter och marknadsandelar.

Läs mera »

Jobbannonser

Projektledare

Till vårt trevliga kontor i Mölnlycke söker vi nu förstärkning med en Projektingenjör Konstruktion.

Uppdraget innebär bland annat:

Säkerställa leverans av kundanpassade vakuumsystem
Design och konstruktion av system i sin helhet samt val av ingående komponenter

Utarbeta teknisk dokumentation, sammanställningsritningar,
tillverkningsritningar, P&ID, funktionsbeskrivningar och övriga
underlag

Ta fram inköpsunderlag för ingående komponenter

Analysera och välja leverantörer

Dokumentera genomförda projekt

Låter det intressant? Prata med Jonas i vår monter eller kontakta Systemchef Robert.

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top