Malmömässan: 7- 8 maj 2025

Utsällare, Plastteknik Nordic

Plastteknik Nordics utställare

Plastteknik Nordic är stolta över att presentera släppet av de första utställarna för 2025 års evenemang! Med toppföretag från hela Norden erbjuder årets utställare en imponerande mix av branschledande innovatörer och spännande nya aktörer inom plastteknik. Besökarna kommer att få en unik möjlighet att utforska det senaste inom material, tillverkningsteknik och hållbara lösningar, samtidigt som de knyter värdefulla kontakter med experter och kollegor. Allt ifrån avancerade maskiner till innovativa material och smarta produktionsmetoder kommer Plastteknik Nordic 2025 att vara centrum för branschens framtid och utveckling. Se hela utställarlistan och förbered dig för en inspirerande och nyskapande upplevelse den 7-8 maj 2025!

Utställare representerar följande områden som Research & Development, 3D & Produktdesign, Maskiner och Teknologi, Mät- och testutrustning, Råmaterial, Återvinning och Tillsatser

Dela inlägget:

Scroll to Top