Malmömässan: 7- 8 maj 2025

Hållbarhetsanpassat event

Hållbarhetsanpassat

Hållbarhetsanpassat event

Easyfairs Nordic AB har arbetat systematiskt med miljö- och hållbarhetsfrågor i många år. Sedan januari 2023 är Easyfairs diplomerade enligt den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas. På Plastteknik Nordic är hållbarhet i fokus, något som märks i både seminarieprogram, bland våra utställande leverantörer och från oss som arrangör. De utställare, partner och besökare som deltog på Plastteknik Nordic 2023 var med i arbetet att hållbarhetsanpassa och miljödiplomera detta event. Ett stort steg i vårt hållbarhetsarbete som prioriteras i företaget.

Inför 2025 Gör vi en liknande satsning som 2023 för att diplomeras genom SUSA och Hållbarhetsanpassa eventet. Det gör vi eftersom vi inser vikten av att ligga i framkant i en så omtalad bransch.

Dela inlägget:

Scroll to Top