Nordens ledande mässa för plast- och gummiindustrin

Malmömässan: 7- 8 maj 2025

FANUC Nordic AB
Fanuc Nordic AB

FANUC Nordic AB

Om oss

FANUC – världsledande tillverkare av fabriksautomation! Sedan FANUC grundades 1956 har vi installerat mer än 4,2 miljoner CNC-styrsystem, 600.000 robotar och 60.000 ROBOSHOT runt om i världen. Vi är den enda leverantören branschen som har egen utveckling och tillverkning av alla sina produkter. Produkterna inkluderar CNC styrsystem, robotar, robotutrustning och en bred produktportfölj av maskiner för verkstadsindustrin, med högsta kvalitet. Här ingår trådgnistmaskiner, formsprutor och vertikala fleroperationsmaskiner. All produktion sker vid huvudkontoret i Japan. Runt om i världen har vi ett servicenätverk representerat på 264 platser i 108 länder.

Att ge våra kunder bästa service är det absolut viktigaste för oss. Vår förstklassiga kundservice är utformad för att maximera våra kunders produktivitet och minimera driftstoppstiden. Vi erbjuder allt från en komplett portfölj av standardlösningar till skräddarsydda paket, med global närvaro och lokala perspektiv.

Vi ger er livscykelsupport! Från första till sista dagen ger vi våra kunder support och assistans för sina FANUC-maskiner. Det spelar ingen roll hur länge den har stått på verkstadsgolvet. Vi erbjuder av lösningar och optimeringar som har utvecklats för att våra kunder och deras verksamhet ska vara konkurrenskraftiga och ha maximal prestanda under hela maskinens livscykel.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top