Nordens ledande mässa för plast- och gummiindustrin

Malmömässan: 7- 8 maj 2025

Algol Chemicals AB
Algol Chemicals AB

Algol Chemicals AB

Om oss

Algol Chemicals tillhandahåller ett brett sortiment industri- och specialkemikalier samt polymerer för industrins produktionsprocesser.

Vi förenar industriråvarornas tillverkare och kunder. Därtill erbjuder vi skräddarsydda leveranslösningar, tjänster och sakkunskap. Vi anskaffar våra produkter globalt och betjänar våra kunder lokalt. Våra globala partners Reach-registrerade produkter levereras till våra kunder från lokala lager.

Årligen ansvarar vi för cirka 40 000 produktleveranser. Vi erbjuder tjänster för mer än 3 000 industriföretag i Finland, Skandinavien, Baltikum, Vitryssland, Ukraina och Indien.

Algol Chemicals hör till den finländska Algolkoncernen. Algols verksamhet etablerades i Helsingfors år 1894. Idag är den internationella diversifierade koncernen Algol fortfarande ett finländskt familjebolag. Läs mer om koncernbolaget: www.algol.fi.

Nyheter

Jobbannonser

Sales Manager Scandinavia – Plastic and Rubber

Har du redan viss kunskap inom plastsektorn i Skandinavien och intresse av att bli expert inom plasttillsatser? Är du intresserad av att arbeta med en etablerad bas av konton och långvariga leverantörsrelationer? Om du svarade ja, läs hela tjänstebeskrivningen här: https://go.algol.com/sales-manager-plastic-and-rubber-scandinavia

Se jobbannonser »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top