En varm sommerhilsen fra Plastteknik Nordic

Foråret 2020, er et forår vi alle kommer at mindes. Et forår som har vendt sager og ting op og ned, prøvet os og tvunget os ind i nye digitale vaner og mønstre. Vi er blevet udfordrede, udviklet og vokset men vi har også tørstet efter nye sammenhænge, fysiske sammenkomster og rigtige mødepladser.

På trods af at Covid-19-pandemien har gjort meget af vores arbejde sværere har vi opnået flere vigtige mål i løbet af foråret. Vi har b.la. udvidet vores team for at styrke vores nærvær på det nordiske markede og flere udstillende virksomheder har boket sig for Plastteknik Nordic 2021. Men, muligvis vigtigst af alt har vi skabt en stærk og fælles tro på fremtiden. For på trods at det fysiske møde mellem mennesker til tider føltes langt borte, er vi overbeviste om at det fysiske møde vil være vigtigere end nogen sinde før. Vi behøver det fysiske møde for at kunne drage fælles lærdomme fra foråret som er ovre, finde nye forretningsmuligheder og fortsætte løse udfordringer som branchen står over for. Netop derfor stoppede vi på Plastteknik Nordic aldrig op, vi fortsætter at arbejde hårdt for at sikre de bedste forursætninger for at gensamle branchen 2021. Med dette sagt, vil vi sende en stor tak til Plastindustrien i Danmark og Svensk Plastindustriförening SPIF for deres initiativ til at starte et opråb for at se vilke virksomheder i branchen som hurtigt kunne omstille produktionen til beskyttelsesudrustning.

Nu går teamet bag Plastteknik Nordic 2021 på en velfortjent sommerferie.

På gensyn i august, med nye kræfter til at tage fat i alle spændende udfordringer som efteråret har at tilbyde.

Vi ønsker alle en fantastisk sommer og pas godt på hinanden,

Med venlig hilsen,
Plastteknik Nordic

Scroll til toppen