VI SKAPAR SÄKRA MÖTEN & EVENT

Som ett led i förberedelserna för att åter kunna öppna upp mässverksamheten på Malmömässan har Easyfairs under sommaren genomgått en certifieringsprocess för att kvalitetssäkra sina smittskyddsrutiner för covid-19. Arbetet är en del av samarbetsprojektet Vi Ses Säkert som Sveriges mässanläggningar inledde redan i början av pandemin.

Den internationella certifieringen är framtagen av SAFE Asset Gruop och innebär att Malmömässans förberedelser och rutiner för att hantera covid-19 har godkänts enligt standarden ”Covid-19 Compliant”. I bedömningspunkterna ingår allt från ledningssystem, risk analys, skyltmaterial och tillgången på handspritstationer till utbildning och säkerhetsrutiner.

Tack för iår!

Plastteknik Nordic är slut för den här gången! Det blev två fantastiska dagar på Malmömässan när Nordens plast- och gummiindustri äntligen fick mötas igen! Vi i mässteamet vill rikta ett stort tack till alla utställare, besökare, talare partners som gjorde mässan möjlig! Vi ses igen 10-11 maj 2023.

Foto: Robin Lundin Photography AB

Upptäck framtidens plast- och gummiindustri

Plastteknik Nordic är den självklara mötesplatsen för dig som arbetar inom plast- och gummibearbetningsindustrin. I december 2021 fylls Malmömässan för 11:e gången till bredden under två intensiva dagar. På plats hos oss upplever du spännande möten, innovativa utställarnyheter och inspirerande seminarier med föreläsare från företag som ligger i framkant inom nordisk plastindustri.

Plastteknik Nordic är även till för dig som inte jobbar inom plastindustrin, men vill veta mer om plast. Du kanske ansvarar för material, design och utveckling och vill utforska framtida material och tillverkningsmöjligheter? Hos Plastteknik Nordic får du chansen! 
Lägg in 1-2 december i din kalender och hämta din biljett redan idag!

Varmt välkommen!

Nå en bred målgrupp

Har ni produkter, tjänster eller nyheter som ni vill etablera på den svenska marknaden för plast- och gummiindustrin?

Håll dig uppdaterad

Vill du träffa utställare ifrån hela plastindutrin, ta del av de senaste trenderna och lyssna på givande seminarier?

Vi värnar om din säkerhet, trygghet och hälsa.

Din och vår hälsa och säkerhet kommer alltid i första hand. Även om restriktionerna i samhället nu lyfts, så har vi valt att anpassa våra anläggningar och mötesplatser för att vi återigen ska få uppleva säkra event och evenemang. Easyfairs har därför under sommaren genomfört en Covid-19 certifiering samt att vi inlett ett globalt partnerskap med SGS- världens ledande inspektions-, verifierings-, test- och certifieringsföretag.

Upptäck framtidens plast- och gummiindustrin

Plastteknik Nordic är den självklara mötesplatsen för dig som arbetar inom plast- och gummibearbetningsindustrin. I maj 2021 fylls Malmömässan för 11:e gången till bredden under två intensiva dagar fullspäckade av nya spännande möten, innovativa utställarnyheter och inspirerande seminarier med föreläsare från företag som ligger i framkant inom nordisk plastindustri och utbildningsmöjligheter.

Håll dig uppdaterad

Vill du träffa utställare ifrån hela plastindutrin, ta del av de senaste trenderna, lyssna på givande seminarier?

Nå en bred målgrupp

Har ni produkter, tjänster eller nyheter som ni vill etablera på den svenska marknaden för plast- och gummiindustrin?

Axplock av seminarieprogrammet

Vi arbetar med att sy ihop det allra bästa seminarieprogrammet för dig som arbetar med polymera material. Inom kort kommer du kunna ta del av hela programmet, men tills dess finner du ett axplock utav de föreläsningar som kommer hållas på våra scener nedan. Se till att fortsätta kika in på hemsidan, följa oss på sociala medier eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste uppdateringarna. 

Åsa Stenmarck_rund

Åsa Stenmarck

“Nationella samordningen för
hållbar plastanvändning”

Åsa Domeij_rund

Åsa Domeij

”Förläng livslängden på produkter
genom att använda rätt plast på rätt plats”

Pontus Björkdahl_rund

Pontus Björkdahl

“Vinster för arbetsmiljö och minskade
utsläpp genom plastpallar”

Sandra Tostar_rund

Sandra Tostar

“25 % av plasten i en Volvo
ska vara av återvunnen råvara 2025

Häng med i nyhetsflödet

Utställare

Du hittar Centramec i monter F:06 på onsdag!

Centramec har hjälpt kunder över hela Skandinavien att effektivisera sin produktion sedan 1978. De levererar innovativa och hållbara helhetslösningar inom materialtransport och materialhantering med varje del av produktionskedjan inräknad i processen. Du hittar dem i monter F:06 på Plastteknik Nordic den 1-2 december. Läs mer om dem här.

Läs mer »
Lunchseminarier

Missa inte Sinfs lunchseminarier i monter E:06

På Plastteknik Nordic håller Sinf lunchseminarier både onsdagen 1 december och torsdagen 2 december. Passa på att besöka dem för att inspireras och lära dig nya saker. Dessutom bjuder de på lunch! Välkomna.

Läs mer »
Pontus
Intervju

Hallå där, Pontus Björkdahl!

Lyssa på Pontus Björkdahl den 1 december kl. 09.20 när han håller sitt anförande “Pandemin belyser vikten av cirkulära affärsmodeller”. “I en värld av knappa resurser har vikten av cirkulära affärsmodeller blivit än mer kännbart och väsentligt under pandemin. Livsmedelsbranschens retursystem återanvänder pallar och lådor i syfte att minska naturresursuttag och klimatpåverkan. Det bästa avfallet är det avfall som inte ens uppstår”.- Pontus Björkdahl. Läs mer om Ponuts Björkdahl och hans deltagande på Plastteknik Nordic här.

Läs mer »

Därför ska du besöka
Plastteknik Nordic

För att minimera trängsel i mässentrén kommer besöksregistreringen endast ske digitalt.
Att registrera sig i entrén är inte längre möjligt. Skriv ut din biljett/bekräftelse på registrering
eller ta med den i din mobila enhet.

Inspirerande seminarieprogram

På mässan får du möjlighet att att utbilda dig, helt kostnadsfritt, kring det allra senaste inom gummi- och plastindustrin. 

Möt branschens ledande aktörer

Knyt kontakter, gör affärer och upptäck nya produkter och tjänster på mässgolvet. Hos oss hittar du utställare inom områden som polymera material, industridesign & innovationer, produktion & bearbetning, plastens roll i samhället och cirkulär ekonomi.

Träffa & mingla med likasinnade

Det som vi alla längtat efter är äntligen möjligt igen. Att få träffas fysiskt, nätverka sida vid sida och mingla med människor som brinner för samma sak som du- är svårt att slå! Varmt välkomna till gemenskapen igen.

Missa inget viktigt! Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Med genuin förankring i branschen - Upptäck våra partners
Scroll to Top