Nordens ledande mässa för plast- och gummiindustrin

Malmömässan: 7- 8 maj 2025

Internordic erbjuder den mest optimala produktlösningen till varje applikation och användningsområde

Internordic

Internordic erbjuder den mest optimala produktlösningen till varje applikation och användningsområde

Vi på Internordic erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment av lager, tätningar, låselement och linjära produkter. Produkterna förekommer i en mängd olika branscher, bl.a. fordonsindustrin, plastindustrin, materialhantering och maskintillverkning.

Vi ser fram emot att delta på Plastteknik för att visa mer av vilka vi på Internordic är, med den tekniska kompetens och den produktexpertis vi erbjuder. Denna gång har vi med oss vårt sortiment från Spirol, som riktar sig mot just plastindustrin med högsta kvalitet av gänginsatser, kompressionsdämpare och låsstift etc.

Vi är en samarbetspartner som har stor vana vid att arbeta tätt tillsammans med våra kunder i deras projektarbeten för att alltid hitta den mest optimala produktlösningen till varje applikation och användningsområde. Vi har stora förhoppningar om att knyta kontakt med många nya verksamheter men också säga hej till befintliga kunder och kontakter.

Internordic är beläget i Småland, Nässjö och verksamheten startades 1987. Idag ingår Internordic i koncernen OEM International som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag med 37 bolag i 15 olika länder.

Vi ses på Plastteknik Nordic i monter A:23!

Läs mer om oss här.


Visste du att det är kostnadsfritt att besöka mässan? 

 

Dela inlägget:

Scroll to Top