Med 25 års erfarenhet och ett globalt nätverk möter Mahsam kundens utmaningar

Masham

Med 25 års erfarenhet och ett globalt nätverk möter Mahsam kundens utmaningar

Mahsam köper och säljer begagnade maskiner och kringutrustning inom plast- och verkstadsindustrin. Vårt mål är att ge nytt liv till begagnade maskiner med konkurrenskraftig prissättning för att kunna möta våra kunders förväntningar och behov. Vi strävar alltid efter att tillhandahålla god service och hög kvalitetsnivå!

Med 25 år inom branschen har vi lyckats skapa ett gediget internationellt nätverk genom att upprätthålla nära och långa relationer med våra kunder och samarbetspartners. Idag är vi en av landets största aktörer inom handel med begagnade maskiner i plastindustrin. Vi exporterar/importerar maskiner över hela världen.

Vi ser fram emot att ge besökare möjligheten att få en inblick i vad vår verksamhet erbjuder. Genom ett fysiskt möte kan vi berätta mer om oss och vårt sätt att erbjuda smidiga lösningar både vid inköp och försäljning. Vi är lika snabba oavsett ärende, så går man i tankar om att sälja eller uppdatera maskinparken så är vi med på banan.

Idag är vi inte helt ensamma om att handla med begagnade maskiner. Däremot är vi unika i branschen tack vare 25 års erfarenhet och med ett globalt nätverk. Eftersom att vi handlar med både maskiner och kringutrustning har vi stora möjligheter att sy ihop helhetslösningar utefter behov till en konkurrenskraftig prissättning. Har vi inte specifikt det kunden söker kan vi många gånger snabbt och effektivt tillhandahålla det de behöver med hjälp av vårt nätverk.

Ett återkommande problem är just långa leveranstider vid köp av ny utrustning. Där är vi oslagbara då vi kan möta detta behov med snabba och prisvärda lösningar. Nu har vi tagit stegat och vill underlätta ytterligare genom att erbjuda möjligheten att hyra utrustning av oss samt erbjuda finansiering via Wasa kredit.

Vi ser fram emot att träffa er på mässan. Vi ses i vår monter F:16!


Visste du att det är kostnadsfritt att besöka mässan? 

 

Dela inlägget:

Scroll to Top