Nordens ledande mässa för plast- och gummiindustrin

Malmömässan: 7- 8 maj 2025

TMA gör sin mässpremiär på Plastteknik Nordic

TMA gör sin mässpremiär på Plastteknik Nordic

TMA service startades år 2000 och levererar reservdelar och utrustning samt service till främst plastindustrin.TMA representerar Polytemp, Motan, Plasma och Clextral och förutom att finnas i monter C:31 på Plastteknik Nordic så har vi även ett showroom i Anderstorp där vi gärna tar emot besök.

Vi erbjuder många olika tjänster, för att nämna några; reparation av industrielektronik, försäljning av skruvar och cylindrar, maskin/fabriksflyttar, uthyrning av truckar och specialverktyg. Vi har även en butik med alla möjliga delar som behövs inom industrin, tex hartingdon, vattenkopplingar, värmeband och skruvspetsar.

På Plastteknik Nordic så kommer vi att visa upp Motan materialhantering samt Polytemp tempereringsutrustning. Vi har funnits på marknaden i många år, men detta blir faktiskt vår premiär på en mässa, vilket vi ser fram emot.
Vi kan erbjuda kunder en bredd som få andra. Vi har all kunskap ”in-house” så vi kan bistå kunden hela vägen med tex en fabriksflytt utan att blanda in för många olika leverantörer. Detta gör att vi kan hjälpa kunder med lönsamheten, som är alltid en knäckfråga. Genom att tex hålla liv i gammal elektronik så behöver kunden inte byta ut till nytt hela tiden utan kan utnyttja utrustningen så länge som möjligt. Detta är även fördelaktigt ur ett miljöperspektiv såklart.

Vi levererar även utrustning från tillverkare med erkänt bra renommé och vill man ha en utrustning som fungerar optimalt till ett bra pris så ska man absolut kontakta TMA service. Vi ser fram emot att träffa nya och befintliga kunder på Plastteknik Nordic.


Visste du att det är kostnadsfritt att besöka mässan? 

 

Dela inlägget:

Scroll to Top