Hög kunskapsnivå och hög kvalité hos Polystatic

Hög kunskapsnivå och hög kvalité hos Polystatic

Polystatic är en tillverkare av färgmasterbatch, additiv och compound till plastindustrin. Vi har funnits på marknaden i drygt 30 år och erbjuder även kvalitativ konsultation, labb tjänster och compoundering.

På Plastteknik Nordic kommer vi att visa upp vårt sortiment av färgmasterbatcher (Duranon) och funktionsmasterbatcher/additiver (Duolen). Även ett mer tidsaktuellt inslag av bakteriedödande additivet PerdeBugX kommer få utrymme i vår monter som vi tror att alla besökare kommer att uppskatta.

Vi riktar in oss mot specialfärger i mindre volymer, upp till 2 ton. Vi erbjuder snabba färgmatchningar och leveranser samt att vi kan leverera våra produkter med flera egenskaper.  Detta gör att vi kan möta våra kunders utmaningar med kundunika masterbatcher i mindre volymer, dokumentation, flerfunktionslösningar –  Allt-i-ett!

Vi ser verkligen fram emot att träffa nya och befintliga kunder på plats på mässan och skapa långsiktiga relationer. Varmt välkomna till vår monter E:35!


Visste du att det är kostnadsfritt att besöka mässan? 

 

Dela inlägget:

Scroll to Top