CAD och Verktyg – vi tillverkar och levererar formverktyg för formsprutning till svenska och nordiska kunder

CAD och Verktyg – vi tillverkar och levererar formverktyg för formsprutning till svenska och nordiska kunder

Verktygen tillverkas enligt svensk standard i Kina, där vi har egen personal på plats för att leda och driva alla projekt under tillverkningen, vi levererar 120-150 verktyg / år = stört i Sverige på detta. Fördelen för oss är att vi har en mycket liten organisation och ”overhead” som gör att våra priser är låga och mycket konkurrenskraftiga.  Vi hanterar allt från små verktyg och upp till stora verktyg upp till 20 tons vikt, har garanti och service/support i Sverige. 

Kunderna ska känna att vi leder och driver tillverkningen vilket gör det bekvämt för kunden som kan jobba med andra saker under tiden verktygen tillverkas. Vi har en mycket lång erfarenhet från verktygstillverkning och formsprutning viket gör att vi vet vad kunder kräver av verktygen ti levererar.

CAD & Verkyg har mycket god erfarenhet av tillverkning av avancerade verktyg och även 2K-verktyg! Alla verktyg provkörs och dokumenteras före leverans till kund. 

På mässan kommer vi att visa upp prover på detaljer som vi tillverkat verktyg för


Visste du att det är kostnadsfritt att besöka mässan? 

 

Dela inlägget:

Scroll to Top