Årets fokusområden – Hållbarhet & Cirkulär ekonomi

hållbarhet cirkulärekonomi plastteknik polymera material

Låt oss få presentera kommande editions fokusområde: Hållbarhet och cirkulär ekonomi

En hållbar utveckling är att ta ansvar för verksamhetens påverkan på samhället och en cirkulär ekonomi innebär en mer effektiv och hållbar resursanvändning där återvinning av material är en väldigt central del.

Plastteknik Nordic bjuder in till spännande och lärorika samtal kring återvinning av polymera material, golvet fylls med relevanta aktörer inom området samt strategiska partnerskap finns på plats. Polymera material är ett flexibelt och nödvändigt material och dagens samhälle hade inte fungerat som det gör utan det. Men det gäller att driva utvecklingen framåt i en mer hållbar riktning.

I fokus är plastens cirkulära möjlighet och framtid för en bättre, mer klimatsmart plastindustri. På Plastteknik Nordic 2023 kommer vi tillägna ett scenområde till hållbarhet där belyser vi materialet fördelar, hur man som företag kan arbeta mot en mer hållbar verksamhet, paneldebatter och diskussioner kring området samt föreläsningar om nya riktlinjer och regler. 

Allt detta och mycket mer kan du ta del på Plastteknik Nordic, 10-11 maj 2023 i Malmömässan.  

Dela inlägget:


Kontakta Lena om du vill ställa ut eller om du redan är utställare och har frågor.

Lena Björndahl 
Lena.bjorndahl@easyfairs.com
 +46 (0)704 34 45 17

Scroll to Top