Du hittar Centramec i monter F:06 på onsdag!

Du hittar Centramec i monter F:06 på onsdag!

Berätta kort om ert företag
Vi på Centramec har hjälpt kunder över hela Skandinavien att effektivisera sin produktion sedan 1978. Vi levererar innovativa och hållbara helhetslösningar inom materialtransport och materialhantering med varje del av produktionskedjan inräknad i processen. För att din produktion ska nå sin maximala effektivitet arbetar vi endast med de bästa komponenterna på marknaden. Vi arbetar med de ledande leverantörerna i branschen och konstruerar kompletta lösningar som får din produktion att rulla!

Berätta kort om någon eller några av era produkter/innovationer/nyheter
Då skulle vi vilja lyfta Centramecs egenutvecklade hybridbehållare och oktabinvändare som förenklar och effektiviserar materialhantering. Centramecs oktabinvändare behåller hybridbehållaren i ett slutet system så att inga partiklar eller smuts kommer in i materialet. Tillsammans med oktabinvändaren sker tömning automatiskt och tar bort all handpåläggning från operatören, vilket besparar operatören på tungt arbete som ofta är dåligt ur ergonomisk synvinkel. Med vår innovativa oktabinvändarstation ökar kostnadseffektiviteten i produktionen samtidigt som den bidrar till en bättre arbetsmiljö för medarbetarna.

Hur många gånger har ni ställt ut på Plastteknik Nordic?
Vi har medverkat på mässan 2013, 2017 och 2019.
Så 2021 blir fjärde gången som vi medverkar på Easy Fair.

Vad ser ni fram emot mest inför Plastteknik Nordic?
Vi ser fram emot att få träffa både nya och gamla kunder. Vi har redan flera inplanerade möten och ser fram emot två fullspäckade mässdagar.

Vad anser ni vara det viktigaste med ert deltagande på Plastteknik Nordic?
Det viktigaste för oss på Centramec är möjligheten att hjälpa fler kunder till en mer hållbar och kostnadseffektiv produktion. För oss kommer kunden alltid i centrum!

Vad skulle ni vilja säga till andra företag, som ännu inte är med på mässan?
Plastteknik har alltid varit en bra mötesplats för branschen.

Kolla in Centramecs profil här »

Scroll to Top