Missa inte Sinfs lunchseminarier i monter E:06

Missa inte Sinfs lunchseminarier 1 & 2 december på Plastteknik Nordic

Sinf är en ovanlig arbetsgivarorganisation som representerar plastföretag över hela landet. Dem hjälper till med affärsjuridik, arbetsrätt, affärsutveckling och ägarskiften hos deras medlemsföretag. I monter E:06 på Plastteknik Nordic håller de  lunchseminarer både 1-2 december. Se upplägg nedan. Varmt välkomna!

Så lyckas framtidens företag – Lunchseminarie Sinf bjuder på lunch i monter: E:06
Onsdag 12:15-12:40
Så lyckas framtidens företag med presentation av Underleverantörsbarometen för plastbranschen av Sinfs VD Sanna Arnfjorden Wadström. Så går det för företagen just nu och såhär förväntar sig företagen att det kommer gå närmaste året. Så lyckas framtidens företag i utveckling och åtgärda kompetensbristen!

Lyft dina affärer med hållbarhetsarbetet – Lunchseminarie Sinf bjuder på lunch i monter: E:06: Onsdag 12:40-13:00
Lyft dina affärer med hållbarhetsarbetet: Agenda 2030 är en viktig del i dagens företagande men det kan vara svårt att veta hur man ska integrera hållbarhetsarbetet i sitt företagande. Sinf bolagsjurist Jennie Nilsson går igenom krav från marknaden och ger tips hur du går åt rätt riktning med ditt hållbarhetsarbete.

Lyckas med era samarbetsavtal – Lunchseminarie Sinf bjuder på lunch i monter: E:06:
Torsdag 12:15-12:40
Ett av de vanligaste och viktigaste avtalen för ett företag är samarbetsavtalen, men vad bör ett samarbetsavtal innehålla? Jennie Nilsson, bolagsjurist Sinf, ger tips på samarbetsavtalets innehåll och vad du som företagare bör vara uppmärksam på.

Nya LAS – att göra en höna av en fjäder – Lunchseminarie Sinf bjuder på lunch i monter: E:06:
Torsdag 12:40-13:00
Chefsförhandlare Magnus Lindström på Sinf, går igenom förändringarna i LAS-förslaget och ger möjlighet till diskussion kring lagens utformning.

Scroll to Top