Thomas Drustrup i flera föredrag på Plastteknik Nordic 2021

Thomas Drustrup

Thomas Drustrup i flera föredag på Plastteknik Nordic 2021

Thomas Drustrup deltar som talare i flera anföranden på mässan i decemeber. Den 2 december kl. 11.00-11.30 håller han i “Realistisk om plast – sådan præger vi plastdebatten” och senare samma dag, mellan kl.14.00-15.00 deltar han i paneldebatten: Plastdebatten i Norden. Vi på Plastteknik Nordic ser mycket fram emot att bli inspirerade av dessa spännande punkter. För att lära känna Thomas lite bättre, har vi ställt några frågor till honom.

Vem är du, berätta gärna lite om dig själv
Jeg er adm. direktør i Plastindustrien, som er den danske brancheforening for plastvirksomheder. Vi repræsenterer over 275 virksomheder på tværs af hele værdikæden. Størstedelen af vores aktiviteter handler om grøn omstilling, faglært arbejdskraft og om at nuancere plastens image.

 Vad ser du mest fram emot i samband med din medverkan
Plastteknik Nordic er et naturligt mødested for rigtig mange aktører i plastbranchen. Nu har der været en lang periode, hvor vi har måtte undvære de fysiske messer og arrangementer. Derfor glæder jeg mig først og fremmest til det personlige møde med både kendte og nye ansigter fra vores industri. Dernæst er det altid positivt, når andre vil høre om, hvordan vi konkret arbejder for at nuancere plastens image.  

Varför tycker du att man skall lyssna på just ditt anförande?
’Realistisk om plast’-kampagnen er den største kommunikationssatsning i Plastindustriens historie. Som noget nyt valgte vi at målrette vores kommunikation til store dele af befolkningen, da vi gerne vil gøre den offentlige debat om plast mere nuanceret. Nu har kampagnen kørt i over et år, og vi har fået en masse værdifuld viden om, hvad det er for nogle argumenter og casehistorier, som virker. Samtidig er vi også blevet klogere på, hvor befolkningen forventer, at vi som industri peger på nye løsninger. I mit oplæg vil jeg give et unikt indblik i kampagnens resultater, og det kan forhåbentlig inspirere endnu flere aktører i plastbranchen til at blande sig i debatten.

Framtidsspaning inom ditt område?
Vores kampagne er stadigvæk i fuld gang. Senest har vi præsenteret undervisningsmaterialet ’Tjek på plast’, som bl.a. er målrettet elever i grundskolen og på gymnasiale uddannelser. Man kan dog ikke forbedre plastens image ved en kortvarig kampagneindsats. Derfor vil vi i de kommende år blive ved med at præge debatten om plast – bl.a. ved at fortælle vores medlemmers gode historier.

Scroll to Top