Pernilla Hörnfeldt, projektledare för Plastteknik Nordic, i repotage med Gnosjöregion.se

Pernilla Hörnfeldt

Pernilla Hörnfeldt, projektledare för Plastteknik Nordic, i repotage med Gnosjöregion.se

Det är på Plastteknik Nordic plaststrategin för Sverige formas. Nätverkande är nyckeln när plast- och gummibearbetningsindustrin möter framtiden. Plastens framtid i det cirkulära samhället är den heta frågan. 

Media, bloggare och influencers har på många vis cementerat bilden av plasten som miljöbov. Mer sällan får företrädare för plastindustrin – som har kunskap om helheten – göra sin röst hörd och ge sin syn på saken.

– Men när branschen som helhet är samlad kan vi ge en mycket mer rättvis och nyanserad bild, konstaterar Pernilla Hörnfelt, projektledare för Nordens främsta mötesplats inom plast- och gummiindustrin, Plastteknik Nordic.

Läs om hur Plastteknik Nordic lyfter ämnen som Energibesparingar och cirkulära flöden, Plast som räddar liv och mässans nya område Future Area nedan.

Läs hela repotaget här »

Scroll to Top