Nordens ledande mässa för plast- och gummiindustrin

Malmömässan: 7- 8 maj 2025

Vi välkomnar Esvama som utställare på Plastteknik Nordic i december

Esvama

Vi välkomnar Esvama som utställare på Plastteknik Nordic i december

Esvama agerar som en oberoende, lokalt förankrad distributör. De är snabba, smidiga och lättillgängliga – samtidigt som de ger deras kunder tillgång till ett stort nätverk av europeiska och globala traders och producenter. Nu ställer Esvama för första gången ut på Plastteknik Nordic.

” Vi ser fram emot att få presentera Esvama för branschen som en aktör att räkna med, både nu och i framtiden. Vi vill inspirera och bli inspirerade, få överblick och ta del av de senaste trenderna och nyheterna inom branschen.

Vi ser det som ett ypperligt tillfälle att knyta nya kontakter, återse samarbetspartners, gamla kollegor och vänner nu när vi äntligen har möjlighet att träffas igen bortom Zoom-mötena”- Ted Stolt, VD på Esvama AB.

esvama logga

Esvama arbetar med allt ifrån lokala traders i Europa till producenter på den globala marknaden. Denna mix av samarbetspartners gör att deras kunder är såväl små som stora företag. Några utav tjänsterna de erbjuder är: distribution, logistik, materialrådgivning och lagerhållning nära kunden. Det faktum att Esvama är en oberoende leverantör öppnar också upp möjligheterna för dem att erbjuda material från flera olika producenter.

Första mässdeltagandet

Den 1-2 december 2021 blir första gången som Esvama ställer ut på Plastteknik Nordic, Malmömässan. De har tidigare besökt mässan men inför 2021 var det dags att ta sig an mässgolvet som utställare.
Esvama ser deras deltagande som ett spännande och intressant tillfälle att prova Plastteknik Nordic som marknadsaktivitet och tycker att möjligheten att befinna sig i branschens epicentrum under två hela dagar är väl värt investeringen. Till de företag som ännu inte bokad sig på Plastteknik Nordic hälsar dem ”Låt oss ses och göra affärer!” och vi kan inte annat än att hålla med!


Varmt välkomna till oss.

Läs mer om Esvama här »

Scroll to Top