Nytt på mässan: Future Area

Future Area

Future Area är ett nytt område på mässan och riktar sig till dig som har ett startup eller företag med en spännande produkt som ni vill visa upp på marknaden. Här låter vi vår säljare Lena Björndahl förklara mer.

Vad är Future Area?
Future Area är ett område på mässgolvet där nya företag ”Start-Ups” får möjlighet att testa sin produkt och affärsidé. Eller om man har en ”Uppfinnar-Jocke” i sitt företag som kommit på en strålande innovation, och vill testa den innan man slår på stora lanseringstrumman. Det är viktigt att det är nytt och innovativt, gärna med fokus på cirkulära flöden.

Varför är den viktig för Plastteknik Nordic och hur kommer det sig att ni väljer att lägga till det på mässan i år?
Vi gör ständigt olika undersökningar på våra besökardatabaser, och en av de allra mest frekventa återkopplingar vi får om varför de gärna besöker mässan är att de vill hitta nyheter och se spännande lösningar. Och så vill vi såklart hjälpa branschen framåt i utvecklingen. Genom att erbjuda de nystartade företagen att boka in sig på en monter här så hoppas vi att det ger dem möjlighet att växa och utvecklas.

Varför ska man ställa ut på Future Area?
Här kan man för en liten peng, endast 13 000 kr för marknadsföringspaketet, få möjlighet att visa upp sig för hela branschen och skapa nya spännande affärsmöjligheter.

Läs mer om Future Area här.

Är du intresserad av att ställa ut på Future Area? Kontakta Lena Björndahl för mer information och bokning.

Lena Björndahl
Sales Executive

+46 (0)70 434 45 17
lena.bjorndahl@easyfairs.com

Scroll to Top