undersökning

90% längtar tillbaka till mässhallen

Under vår senaste undersökning uppgav hela 90% att de ser fram emot att besöka oss till våren 2021

Detta förutsatt att vi som arrangör vidtar de åtgärder som krävs för att skapa en säker mötesplats. Säkerhet och hälsa har alltid varit våra främsta prioriteringar när vi arrangerar mässor, nu självklart mer än någonsin. Din säkerhet är vårt fokus därför har också kraven för en säker mötesplats höjts. Allt för att kunna möta de utmaningar som vi står inför genemot Covid-19.

Att det fysiska mötet fortfarande är betydelsefullt är goda nyheter för oss och för branschen. Vi fortsätter att göra allt vi kan för att kunna dra igång näringslivets motor och hoppas att vi i vår kan välkomna de 90 % av våra besökare som längtar efter att göra business face to face igen.

Scroll to Top