Plastteknik Nordic önskar dig en glad sommar

Våren 2020 är en vår som vi alla kommer minnas. En vår som har vänt saker och ting upp och ner, prövat oss och tvingat oss in i nya digitala vanor och mönster. Vi har utmanats, utvecklats och vuxit men vi har också törstat efter sammanhang, fysiska sammankomster och riktiga mötesplatser.

Trots att Covid-19-pandemin på många sätt förändrat spelreglerna under våren har vi fortsatt åstadkommit flera viktiga åtaganden. Vi har b.la. utökat vårt team för att stärka vår närvaro på den nordiska marknaden, skrivit flera nya samarbeten med utställande företag för mässan 2021 och ingått en rad nya partnerskap. Men kanske viktigast av allt, vi har skapat en stark och gemensam tro på framtiden. För trots att det fysiska mötet mellan människor har känts avlägset i perioder, är vi övertygade om att mötesplatser kommer att vara viktigare än någonsin framöver. Vi behöver det fysiska mötet för att dra gemensamma lärdomar från året som gått, hitta nya affärsmöjligheter och fortsätta lösa utmaningar som branschen står inför. Just därför har vi på Plastteknik Nordic aldrig stannat, vårt arbete för att säkerställa en stark mötesplats med rätt förutsättningar för att återsamla branschen 2021 är ständigt pågående.

Med det sagt, vill vi skänka ett extra stort tack till alla våra samarbetspartners, kunder, advisory board och utställare, för utan er är det inte möjligt. Tack för det engagemang som påvisats under våren för att utveckla vår kommande mötesplats. Vi vill dessutom lyfta och tack den bransch vi är verksamma i, plastbranschen – som blixtsnabbt ställde om för att hjälpa vården när det behövdes som allra mest!

Nu går vi i teamet på en välförtjänt, om än annorlunda, semester på hemmaplan. Vi ses igen i augusti, med nya krafter att ta tag i alla spännande utmaningar som hösten har att erbjuda.

Vi önskar er alla en fantastisk sommar, ta hand om varandra!

Bästa hälsningar, 
Teamet bakom tlastteknik Nordic

Scroll to Top